Čašník/Čašníčka pre reštauráciu

Čašník/Barman pre hotelovú reštauráciu

Ponúkaný plat

1250 EUR brutto + víkendové príplatky a bonusy

Druh pracovného pomeru

plný úväzok, na dohodu (brigády)

Informácie o pracovnom mieste:

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

  • práca v reštauráciách luxusného hotela v Malých Karpatoch
  • obsluha hostí pri stole alebo pri pulte 
  • presné zaznamenávanie objednávok, servírovanie jedál a nápojov
  • starostlivosť o individuálneho hosťa, odporúčanie jedál a nápojov, dôkladná znalosť jedálneho lístka
  • príprava a obsluha skupinových akcií, osláv a eventov
  • účtovanie položiek v systéme Blue Gastro
  • profesionálne správanie podľa nastavených hotelových štandardov
  • práca v mladom a priateľskom kolektíve
  • výkon práce v hlavnej hotelovej reštaurácii alebo vo Furmanskej krčme

Zamestnanecké výhody a benefity:

  • ubytovanie pre zamestnancov
  • práca v luxusnom prostredí 4* hotela v horskom prostredí
  • skúšobná doba len 1 mesiac a garancia udržania pracovného miesta v prípade zhoršenia epidemickej situácie
  • dlhodobá pracovná perspektíva
  • možnosť pracovného rastu
  • bezplatný vstup do Wellness & Spa centra
  • bezplatný pobyt na jednu noc pre 2 osoby s raňajkami a neobmedzeným vstupom do Wellness & Spa
  • neobmedzený vstup do Fitnes centra
  • zľava 50% na vstup do Wellness & Spa centra pre rodinných príslušníkov s možnosťou zakúpenia vstupu vo forme darčekového poukazu
  • zľava 35% na ubytovanie pre rodinných príslušníkov s možnosťou zakúpenia pobytu vo forme darčekového poukazu
  • letný teambuilding
  • Vianočný večierok

Informácie o výberovom konaní

V prípade, že spĺňate požiadavky, svoje štruktúrované životopisy v slovenskom jazyku posielajte e-mailom. K žiadosti priložte aj súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov v nasledovnom znení: 
„Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti Grapent a.s.. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu do ukončenia výberového konania“.

Požiadavky na zamestnanca:

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

  • stredoškolské s maturitou
  • nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
  • študent vysokej školy
  • vysokoškolské I. stupňa

Jazykové znalosti

Anglický jazyk – Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk – Stredne pokročilý (B2)

Počet rokov praxe

1

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • skúsenosti s prácou na rovnakej pozícii
  • skúsenosti s prácou v 4* a 5* hoteli výhodou 
  • práca na rovnakej pozícii v zahraničí výhodou
  • znalosť anglického alebo nemeckého jazyka na komunikatívnej úrovni
  • zákaznícka orientácia, profesionalita
  • prívetivé a ochotné správanie
  • zodpovednosť a pracovitosť
  • zmysel pre poriadok a precíznosť
  • právna bezúhonnosť

Kontakt

Kontaktná osoba: Ján Beluško a Lukáš Veľký
Tel.: +421907357998 alebo 0918947568
E-mail: restaurant@hzch.sk 

MÁM ZÁUJEM

Kontaktné údaje