Hody z diviny pre gurmánov


Predjedlo
Paštéta z diviny s domácim šípkovým džemom a Portským vínom
9,90 €

Polievka
Silný vývar z bažanta a zeleninou julienne
5,50 €

Hlavné jedlo
Jelení chrbát so šípkovou omáčkou, kúskami gaštanov a domácimi šúľancami
24,90€
Diviačie ragú s dubákmi a kúskami koreňovej zeleniny, domáca viedenská knedľa

14,90 €
Pečená prepelica s batátovou penou a restovanými portobello hubami
16,90 €

Dezert
Čerstvo pečený trhanec s maslom a malinovým sirupom
5,50 €

Prajeme všetkým dobrú chuť a príjemné posedenie v našej reštaurácii.

Šéfkuchár: Peter Rupčík

Pozrite si kompletnú ponuku menu v našej reštaurácii.

Kontaktujte nás na restaurant@hzch.sk alebo na Tel.:+421 33 2633 314.