Kulinárske aktivity

Grilovačka, domáci guláš či steak. Vyskúšajte si ich prípravu s naším šéfkuchárom Petrom Rupčíkom.

Hotel Zochova chata ponúka možnosť oslavy alebo teambuldingovej aktivity vo forme grilovačky alebo prípravy domáceho gulášu či steakov pod vedením šéfkuchára Petra Rupčíka.

Malá ukážka ponuky, z ktorej si môžete vybrať:

Exkluzívna príprava steakov
(od 5 osôb, dĺžka trvania akcie 2-3 hod.)

Chceli by ste sa naučiť ako správne pripraviť šťavnatý steak? Ako ho pripraviť rare, medium alebo well done? Počas dňa stráveného so šéfkuchárom si prípravu rôznych druhov mäsa nielen vyskúšate, ale Vám aj poradíme, ako správne nakupovať hovädzie mäso, aké nádoby k úpravám rôznych druhov mäsa použiť, alebo ako využiť zvyšky a kosti.

Steaky na Hoteli Zochova Chata
Grilovanie na Hoteli Zochova Chata

Súkromná grilovačka
(od 5 osôb, dĺžka trvania akcie 3-4 hod.)

Radi by ste sa stali odborníkom na grilovanie? Ukážeme Vám rozličné techniky grilovania a flambovania, poradíme pri príprave vhodných dresingov, dipov, marinád a byliniek ku grilovaným pokrmom. Navyše sa dozviete, ako pri grilovaní dokonale využiť teplotu od začiatku až po koniec a ako zostaviť grilovacie menu.

Grilovanie na Hoteli Zochova Chata Grilovačka na Hoteli Zochova Chata
Grilovanie na Hoteli Zochova Chata

Varenie kotlíkového guláša
(od 15 osôb, dĺžka trvania akcie cca 5 hod.)

Chcete poznať tajomstvo prípravy pravého kotlíkového guláša? Náš šéfkuchár Vám ponúkne cenné rady, ako hovädzí alebo divinový guláš ochutiť a na čo rozhodne pri jeho príprave nesmiete zabudnúť.

Live cooking show

Chcete zažiť súkromnú kuchársku show a vidieť nášho šéfkuchára a jeho tím v „akcii“? Tešiť sa môžete na 6 druhov jedál podľa výberu šéfkuchára a aj sa sami zapojiť do ich prípravy.  Táto akcia môže byť uvádzaná moderátorom a spojená s ochutnávkou vín od konkrétneho dodávateľa alebo vinára s odborným výkladom someliéra.

Ďalšie kulinárske aktivity

  • Firemné grilovanie a opekanie
  • Firemná zabíjačka
  • Ochutnávky vína so someliérom v priestoroch hotela
  • Súkromná vínna cesta v spolupráci s vinármi z Malokarpatskej vinárskej oblasti
  • Špeciálny degustačný večer so živou hudbou spojený s ochutnávkou slovenských alebo zahraničných vín, koňakov, čokolády a dezertov či slovenských ovocných destilátov

 

Naše priestory pre Vaše akcie

Interiér hotela

Okrem konferenčných priestorov je Vám k dispozíii aj naša reštaurácia a vinotéka v zrubovej časti hotela. Ponúka slovenskú kuchyňu obohatenú o domáce špeciality malokarpatskej vinohradníckej kuchyne, ako aj jedlá podľa aktuálnej sezóny. S kapacitou 120 miest dokáže pohostiť aj väčšie skupiny, alebo naopak, rozdeliť priestor posuvnými priečkami a vytvoriť tak decentné zákutia. V zimných mesiacoch  prispieva k útulnej atmosfére aj pukotanie ohňa v krbe. O absolútnu diskrétnosť sa postarajú samostatné salóniky – ideálne na rodinné stretnutie, či pracovnú schôdzku.

Terasy

Originálny priestor s flexibilným sedením priamo v lone prírody  pod starými bukmi ponúkajú aj naše terasy. Teplé letné večery dokáže spríjemniť živá hudba. K dispozícii je Terasa pri reštaurácii  s kapacitou 100 osôb a Terasa Panoráma pre 60 osôb.

Furmanská krčma

Nachádza sa v bezprostrednej blízkosti hotela a je ideálnym miestom pre uzavretú spoločnosť, rodinnú oslavu, ochutnávku vín, alebo zahraničnú návštevu. Jedálny lístok zdobia tradičné špeciality slovenskej kuchyne, grilované jedlá a samozrejme vinotéka.

Vonkajší areál

Veľkorysý trávnatý areál v okolí hotela je okrem športových aktivít vhodný aj na akcie pre väčší počet účastníkov s možnosťou dobudovania externého stanu či pódia.